Om oss

Stjärnströms International AB är ett familjeföretag med över 60 års erfarenhet av internationella transporter där det krävs lite extra. I stort sett är inget omöjligt att lösa. Stationsorten är Nykvarn, ca 40 km sydväst om Stockholm, med tillgång till kontor och terminaler i Helsingborg och Tallin. I övriga länder har vi samarbetspartners. Vagnparken består av ca 125 trailers samt bil- och släpekipage.

Samtliga standardtrailers är utrustade för hucke-pak befordran. GPS och satellitövervakning, samt annan säkerhetsutrustning, finns givetvis också att tillgå. Vi arbetar naturligtvis även med chaufförsbundna enheter i våra upplägg, vilket ger bästa kontroll.

Vi har stora erfarenheter från tungtransporter, överbreda transporter, djur, högvärdigt gods mm. Förutom standardtrailers, kan vi erbjuda kyl/frys- och värmeekipage, jumbotrailer och specialtrailers  för fordon, maskiner etc. Vårt mål är hög kvalitet, service och flexibilitet.. Om så önskas, kan Ni också följa Er transport per satellit! Vi trafikerar i första hand Sydeuropa, Baltikum, Ryssland, Nordafrika och Mellersta Östern.